E-MAIL

info@edina-s.com

Testimoniali

EDINA S.

Što kažu drugi?

Na nekoj stranici o atopijskom dermatitisu sam procitala o Edininoj Facebook grupi. Ulazak u grupu nije bio tako jednostavan, to je bio februar 2020. Terapija jos uvijek traje jer s AD mi zivimo. Moram reci da do momenta ulaska u grupu pokusavali smo sve metode konvencionalne medicine, bili smo na granici da uzmemo ciklosporin, odnosno vec na prvom pregledu i dogovoru s doktorima. Od ulaska u grupu, mi – hvala Bogu i Edini koja je diagnosticirala, a kasnije iz prve dala odgovarajucu terapiju, mogu reci da mi ZIVIMO.

Enida H.

Prvi pomak se vidio već nakon mjesec dana, a sama terapija je trajala oko 8 mjeseci. Rad sa Edinom je jasan i ugodan, puna savjeta i podrške u cijelom procesu. Život nam se jako poboljsao nakon ulaska u grupu jer smo jako puno toga implementirali iz onoga što nas Edina naučila . Hvala do neba

Zeljka D.

Ja sam slučajno na fb našla stranicu i sam naziv grupe me privukao,tu sam našla pomoć i savjete velikih i pametnih žena!Terapija je trajala oko 8 mjeseci,imala sam svu podršku Edine i svaku njenu riječ poštovala,zato smo danas ovakvi lijepi,nasmijani i zdravi!Lijepo je biti član ovakve grupe!

Dijana B.

U nekoj drugoj Fb grupi za atopijski vidjela sam preporuku za ovu grupu. Prvi rezultati rada po Edininim preporukama su se vidjeli već nakon 2 mjeseca, a evo i nakon skoro 2 godine u ovoj grupi, moja djeca imaju mirnu kožu. Naučila sam puno zahvaljujući ovoj grupi.

Gabrijela K.

Mi smo grupu pronašli slučajno na Facebooku i učlanili se prije točno godinu dana. Trebalo nam je oko 5 mjeseci da kožu dovedemo u red. Prije svega Edina, ali i druge mame, su nam bile OGROMNA moralna potpora u najtežim trenucima što je iznimno bitno. Još uvijek smo u terapiji ali nema svraba i koža je pod kontrolom. Grupa je stvarno vrh vrhova jer se nema nigdje pročitati ovoliko savjeta. Idemo dalje!

Marina
Upoznale smo se u komentarima ispod jednog posta u nekoj grupi. Nastavile smo da se dopisujemo u inbox. Objasnila mi je sve detaljno kakve kupke, koje vitamine i suplemente da uvedem bebi. Bila je naravno stroga, kao i prema svima, ali je dalo rezultate. Nakon nekog vremena smo otvorile grupu za pomoć ostalim majkama. Hvala joj za sve
Zagorka C.

Ugovorite online savjetovanje

Da li vam svakodnevni život ne ostavlja vremena za osobni sastanak u mom okruzenju u Linzu ili vam je dom previše daleko? Onda jednostavno i povoljno iskoristite moju ponudu I zakažite savjetovanje putem Skypea – bez obzira gdje se nalazite! I to uz normalne naknade.

Pridružite se FACEBOOK grupi

osnovana je u svrhu da se pomogne bebama i djeci do 16 godina koja se bore sa neurodermitisom, atopijskim dermatitisom, alergijama i ekcemima i to na potpuno prirodan način prema terapiji s kojom se do sada vjerojatno nikada niste susreli.

Neurodermatitis i crijevna flora

Autorica: Edina Šakinović

KONTAKT

E-MAIL

info@edina-s.com

LOKACIJA

Zurich, Austrija