E-MAIL

info@edina-s.com

Disclaimer

EDINA S.

SVI SAVJETI I STAJALIŠTA U VEZI NEURODERMITISA KOJE EDINA SAKINOVIC IZNOSI NISU STAJALIŠTA MEDICINSKE STRUKE, VEĆ SU ČESTO U SUPROTNOSTI S ISTIM, NISU OBVEZUJUĆA ZA ČLANOVE I IZNESENA SU ISKLJUČIVO U KONTEKSTU KONCEPTA SAMOPOMOĆI KOJI EDINA PODRŽAVA!
Za medicinsko stajalište u vezi liječenja neurodermitisa kod djece molimo vas da se obratite svom liječniku ili ljekarniku.
Savjetovanje te eventualno očitanje nalaza bilo koje vrste ili iščitavanje medicinske dokumentacije vršimo isključivo na temelju stečenog znanja i vlastitog iskustva te se iz tog razloga ograđujemo od odgovornosti bilo koje vrste. Sve izjave i smjernice navedene na stranici ni u kom slučaju ne zamjenjuju liječenje od strane ovlaštenih liječnika. U slučaju bilo kakvih nedoumica svakako vam savjetujemo da se obratite liječniku za potvrdu dijagnoze i postupak liječenja.
Ova grupa ne nudi medicinske tj. medicinsko-tehničke usluge i stoga vas molimo da kod akutnih stanja obavezno kontaktirate liječnika.

Ugovorite online savjetovanje

Da li vam svakodnevni život ne ostavlja vremena za osobni sastanak u mom okruzenju u Linzu ili vam je dom previše daleko? Onda jednostavno i povoljno iskoristite moju ponudu I zakažite savjetovanje putem Skypea – bez obzira gdje se nalazite! I to uz normalne naknade.

Pridružite se FACEBOOK grupi

osnovana je u svrhu da se pomogne bebama i djeci do 16 godina koja se bore sa neurodermitisom, atopijskim dermatitisom, alergijama i ekcemima i to na potpuno prirodan način prema terapiji s kojom se do sada vjerojatno nikada niste susreli.

Neurodermatitis i crijevna flora

Autorica: Edina Šakinović

KONTAKT

E-MAIL

info@edina-s.com

LOKACIJA

Zurich, Austrija