E-MAIL

info@edina-s.com

Savjetovanje

EDINA S.

Savjetovanje za crijeva

Svaka osoba je različita, svaka osoba se hrani drugačije, svaka ima različitu crijevnu floru i to je dobro.
Međutim, ako imate probavne probleme, intoleranciju na hranu, alergije, probleme s kožom ili oslabljeni imunološki sustav, ima smisla pažljivo pogledati svoje crijevno zdravlje. Crijeva nisu važna samo za našu probavu, već su i važan dio našeg imunološkog sistema. Crijevna sluznica je također važna za našu dobrobit, jer nakon što postane propusna („propusna crijeva “), može doći do upale, što zauzvrat može pokrenuti mnoge bolesti.
Kao što se kaže-zdravlje je u crijevima.
Da biste ciljano koristili prave prehrambene dodatke i hranu te došli do dna uzroka simptoma koji su se pojavili, najlakše je pogledati ih bliže. Analiza stolice pokazuje sastav crijevnih bakterija. Možete reći postoji li dovoljno dobrih crijevnih bakterija ili loše bakterije naseljavaju crijevo. Test stolice također pruža informacije o parametrima upale, propusnosti crijevne sluznice, kao i o gljivičnoj zarazi i probavnim ostacima.

Dobra dijagnoza je preduvijet za dobru terapiju. Ovo je jedini način da otkrijete slabe točke i tretirate ih na ciljani način. U osnovi, prema mom iskustvu, vrijedi sljedeće: sve kožne bolesti treba liječiti uzročno kroz crijeva i kroz eliminaciju. Najvažnije laboratorijske pretrage za pacijente s atopijskim dermatitisom su krvna slika sa svim relevantnim metaboličkim parametrima, vitaminima, mineralima, omega-3 indeksom, parametrima detoksikacije kao i crijevna provjera mikrobioma i test na intoleranciju na hranu.

Ako ste zainteresirani za rad s Edinom, ispunite upitnik i netko ce vam se javiti u roku od 48 sati.
Nakon početnog, inicijalnog savjetovanja od 30 minuta, Edina ce se ukratko upoznati s vašom situacijom i odlučiti ako je potrebno raditi Medivere nalaz stolice. Vazno je napomenuti da Edina uglavnom radi na temelju Medivere nalaza, u vrlo rijetkim slučajevima se moze krenuti s terapijom tzv. bez plana, ali to je isključivo u izuzetno blagim slucajevima neurodermatitisa. Nakon započete terapije, pozeljno je ugovoriti termin za konzultacije, gdje s Edinom razgovarate o terapiji i svemu vezanom uz istu.

Inicijalno Savjetovanje

  • 30 min – 40 eura – upoznavanje s Edinom, odgovara na vaša pitanja i objašnjava svoj rad
  • 60 min – 60 eura

Savjetovanje tjekom terapije

  • 30 min – 30 eura – pitanja isključivo vezana uz terapiju i vaš slučaj
  • 45 min – 45 eura

Izrada terapije i očitavanje nalaza

  • 60 eura – Edina osmišlja terapiju na temelju vašeg nalaza, objašnjava terapiju I daje detaljne upute

Bundle package

  • uključuje incijalni razgovor s Edinom, izradu nalaza, terapiju, besplatne konzultacije tijekom tjedna po 30 min, ne vise od 4 puta na tjedan od Ponedjeljka do petka izmedu 08:00-12:00. Personalizirani rad s Edinom – all inclusive – 650eura/mjesec

Ispunite formu

Ugovorite online savjetovanje

Da li vam svakodnevni život ne ostavlja vremena za osobni sastanak u mom okruzenju u Linzu ili vam je dom previše daleko? Onda jednostavno i povoljno iskoristite moju ponudu I zakažite savjetovanje putem Skypea – bez obzira gdje se nalazite! I to uz normalne naknade.

Pridružite se FACEBOOK grupi

osnovana je u svrhu da se pomogne bebama i djeci do 16 godina koja se bore sa neurodermitisom, atopijskim dermatitisom, alergijama i ekcemima i to na potpuno prirodan način prema terapiji s kojom se do sada vjerojatno nikada niste susreli.

Neurodermatitis i crijevna flora

Autorica: Edina Šakinović

KONTAKT

E-MAIL

info@edina-s.com

LOKACIJA

Zurich, Austrija